Спецификација

Бренд Casio Edifice
Шифра EFV-550GY-8AVUEF
Пол Машки
Состав Темно сива,антрацид
Боја Сребрена
Стакло Минерално
Водоотпорност 10 БАР
Гаранција 2 години