Начин на купување

   Вива Инес  ви овозможува да плаќате безбедно и сигурно на следниве начини:

  • Со картички на Visa, MasterCard и Maestro издадена од било која од банките во Р.Македонија. При процесирање на трансакцијата се користи картичниот систем за безготовинско плаќање кој е апсолутно безбеден и сигурен.
  • Во готово при достава на нарачката

Плаќање со платежна картичка (дебитна или кредитна)

При плаќањето за вашиот избран производ со платежна картичка, одкако ќе ја потврдите нарачката системот ќе ве префрли на страницата на УНИ Банк  каде безбедно ги внесувате податоците од истата, односно вашето Име и презиме, бројот на платежната картичка, датумот до кога важи вашата платежна картичка и CVV кодот кој се наоѓа на задната страна на картичката.

Одкако ќе ги пополните податоците, потврдете ја нарачката и почекајте 10-15 секунди за трансакцијата да биде потврдена.

Системот по процесирањето на трансакцијата автоматски ќе ве врати назад со потврда дали е успешно процесирано плаќањето.

При целиот процес на плаќање вие директно кореспондирате со картичниот процесор и вашите податоци не се видливи за нашите вработени и истите не се зачувуваат се со цел да ја задржиме вашата доверливост и приватност, и да ве заштитиме.

Препорачуваме плаќањето со платежна картичка да го вршите од уред кој е во ваша сопственост и да избегнувате јавни инернет мрежи, интернет кафеа и туѓи уреди при реализацијата на нарачката.

Плаќање во готово при достава на производот

Оваа опција за плаќање ви овозможува нарачаниот производ да го платите во моментот кога истиот ќе пристигне на дадената адреса која сте ја навеле за испорака. Ова плаќање се врши исклучиво во готово. При подигањето и плаќањето на производот курирот е должен да ви издаде потврда дека е извршена достава на производот.