Спецификација

Бренд Pierre Ricaud
Шифра P60018.Y2B3CH
Пол Maшки
Состав Челик/Кожа
Боја Сребрена,Црна
Стакло Минерално
Водоотпорност 5БАР
Гаранција 2 години