Спецификација

Бренд Casio
Шифра MTP-1374L-7A1VDF
Пол Машки
Состав Челик,Кожа
Боја Кафеава,Сребрена
Стакло Минерално
Водоотпорност 5 БАР
Гаранција 2 години