Спецификација

Бренд Sergio Tacchini
Шифра ST.1.10004.5
Пол Машки
Состав Кожа,Челик
Боја Кафеава,темно сива
Стакло Минерално
Водоотпорност 5 БАР
Гаранција 2 години