Спецификација

Бренд Lee Cooper
Сериски број LC07037.330
Пол Женски
Состав Челик
Боја Сребрена , Бела
Стакло Минерално
Водоотпорност 3 АТМ
Гаранција 2 години
Бренд Lee Cooper
Сериски број LC07037
Пол Женски
Состав Челик
Боја Сребрена , Бела
Стакло Минерално
Водоотпорност 3 АТМ
Гаранција 2 години