Спецификација

Бренд Sergio Tacchini
Шифра ST.1.10022.2
Пол Машки
Состав Кожа/Челик
Боја Тегет/Сребрена
Стакло Минерално
Водоотпорност 5 БАР
Гаранција 2 години